Colaborare exemplară între Banca de Resurse Genetice Vegetale Buzău și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

19 decembrie 2023by info@brgv.ro0

Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale – Buzău este onorată să anunțe și să evidențieze colaborarea deosebit de eficientă cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin reprezentanții săi de marcă. Într-un eveniment semnificativ, doamna Violeta Mușat, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a efectuat o vizită oficială la sediul nostru.

În cadrul acestei întâlniri, am avut onoarea de a prezenta doamnei Mușat o sinteză detaliată referitoare la structura și organizarea noastră, precum și agenda noastră de cercetare pentru anul 2024. Dialogul susținut s-a dovedit a fi un prilej util pentru a evidenția profesionalismul și experiența notabilă în domeniul agriculturii de care doamna Mușat dă dovadă, relevând în același timp interesul profund pentru domeniul său de activitate.

Îi mulțumim pentru recomandările pertinente oferite și pentru înțelegerea demonstrată cu privire la provocările cu care se confruntă, în ansamblu, instituțiile de cercetare.

 

Această colaborare solidă reprezintă un pas semnificativ către promovarea cercetării și dezvoltării în domeniul agricol, evidențiind determinarea ambelor părți de a contribui la progresul sectorului agricol în România.

Share on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *