bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Burlan Florin

Drd. Ing. Asistent Cercetare
https://brgv.ro/wp-content/uploads/2023/05/florin-1-e1684848894136.jpg

Absolvent al Facultații de Agricultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, promoția 2017, specializarea Agricultură, a început activitatea profesională în cadrul multinaționalei Monsanto România în calitate de reprezentant vânzări.
În anul 2017 a continuat studiile urmând cursurile de Master în Managementul Conservării Biodiversității la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, specializarea Horticultură.
În urma experienței acumulate din multinatională în anul 2020 a acceptat provocarea de a fi șef de fermă în SC TRIO EST SRL.
Atras de partea tehnică din agricultură a ales ca în anul 2021 să devină reprezentant tehnic pe partea de protecție a plantelor în cadrul multinaționalei ADAMA România.
Din 2021 devine angajatul Băncii de Resurse Genetice pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău, in calitate de asistent de cercetare.
În anul 2022 se înscrie la ȘCOALA DOCTORALĂ USAMV București cu teza de doctorat ,,Cercetări privind conservarea și valorificarea de resurse genetice ale speciei Physalis’’.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image